Trouwkleding

Op je trouwdag zal je er op en top uitzien. Van top tot tiener in de perfecte kleding die bij je verleden en je persoonlijkheid blijft. De keuze voor de juiste trouwkleding is daarom ontzettend belangrijk. De trend van nu is om uniek, persoonlijke trouwkleding te dragen in plaats van de traditionele witte bruidsjurken en zwart roken.

Voor de bruid kun je kiezen uit verschillende stijlen en modellen. Zo zijn er de prinsessenjurken die wijd uitlopen en er sprookjesachtig uitzien. Maar er zijn ook zeemeerminjurken die om het lichaam zitten en zorgen voor een elegante look. Of wat dacht je van een jurk zonder rug met een laag uitgesneden vloerkleed? Dit brengt een vleugje sexy in de bruidskleding. Daarnaast is het ook mogelijk om je jurk te personaliseren met je eigen idee├źn en wensen.

Ook voor de bruidegom is er een ruime keuze. Zo zijn er klassieke rokende pakketten, maar tegenwoordig zien we ook veel combinaties van verschillende kleuren en materialen. Een vermoeden van aanraking aan de trouwkleding kan bijvoorbeeld door middel van de sokken zijn. Kies bijvoorbeeld sokken in een felle kleur die matchen met de bruidskleding of voeg een mooie pochet toe in de kleuren van de bruiloft.

Of je nu kiest voor een klassieke of persoonlijke stijl, het gaat erom dat jullie je comfortabel voelen in de bruidskleding. Op deze manier kun je volop genieten van de mooiste dag van jullie leven. Zorg daarom dat je genoeg tijd vrijmaakt om de perfecte trouwkleding te vinden en laat het vakwerk van de kleermaker het werk doen.