Kalei Waterdichte Draagbare Luchtreiniger

In dit geval werd Kalei waterdicht een octrooi voor gepatenteerde, energiezuinig en lichtgewicht draagbare luchtfiltersysteem toegekend. Het systeem is gehuisvest in een draagbare luchtzuiveringsunit die wordt geleverd in een kit.

Kalei Waterdicht

In tegenstelling tot de meeste systemen die op batterijen werken, wordt de Kalei systeem aangedreven door stralen van de zon en wordt aangedreven door een op zonne-energie systeem. Een energiegenerator in combinatie met accu's wordt gebruikt om de spanning in te schakelen.

Sigma Systems, het bedrijf dat het patent op de draagbare luchtzuiveringssysteem bezit werd opgericht in 1994. Ze hebben kantoren in New Jersey. Ze bieden een Air Supply Unit die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft.

Het zonnepaneel dat de zonne-energie zal produceren is gemonteerd aan de zijkant van het apparaat. Dit maakt het zonnepaneel te verzamelen energie overdag en op te slaan voor later gebruik tijdens de nacht. Het systeem heeft ook een omvormer die converteert het verzamelde elektriciteit in wisselstroom dat de overige delen van het apparaat loopt.

De kit bevat een koeler en water verzameltank. Het omvat ook de Kalei Waterdichte draagbare luchtreiniger. Dit is een high performance waterzuiveraar dat alle soorten van verontreinigende stoffen zal verwijderen. Het verwijdert geur, chemicaliƫn, bacteriƫn, protozoa, cysten, virussen, en nog veel meer.

Andere draagbare luchtreinigers bevatten Kalei Waterdicht en andere producten uit Gillyman. Wanneer u uw draagbare luchtreiniger te kiezen, moet je ook ervoor zorgen om het apparaat de handleiding te lezen. Je moet ook vragen over hoe het apparaat gaat werken vragen of je van plan bent om het in uw huis te zetten.

Het luchtfilter is ontworpen om de deeltjes en chemische stoffen in de lucht die we inademen bevatten. Het zal ook werken als een UV-B-filter voor uw woonkamer of keuken. Het luchtfilter heeft ook een HEPA-filter om ervoor te zorgen dat de verontreinigingen worden steeds uitgefilterd.

Zodra het zonnepaneel is aangesloten op het toestel, zal het beginnen met het produceren van de energie die nodig is om het geheel uit te voeren. Het zonnepaneel is aan de bovenkant van de Air Purifier bevestigd.

Als u gebruik maakt van het zonnepaneel als stroombron, is het het beste om het te plaatsen op zijn minst 6 voeten uit de buurt van een gebied waar er kinderen of huisdieren. Als de zon schijnt, kan het in contact komen met het zonnepaneel komen.

Het is ook best om het zonnepaneel uit de buurt van het gebied waar kinderen of huisdieren kunnen spelen te houden. Een zwarte deksel kan worden geplaatst over het zonnepaneel te voorkomen dat het kind niet tegen de zonnepaneel en waardoor deze kortsluiting.

Het zonnepaneel moet minstens 8 voet afstand geplaatst van elektrische kabels en draden die aanwezig zijn. Je moet ook niet toe dat kinderen het zonnepaneel aanraken omdat het zonnepaneel in de weg zit.

De Kalei Waterproof Portable Air Purifier is een top kwaliteit waterzuiveraar dat is zeer eenvoudig te installeren. De draagbare eenheid filtert niet alleen schadelijke chemische stoffen en te elimineren ziektekiemen.

Bouw

Interessante links