Detachering

Hoe om te Voorkomen dat het Krijgen van een Detachering

Sommige mensen denken dat het krijgen van een detachering betekent dat ze in staat om een ​​stap in hun carrière zal zijn. Dit is niet altijd het geval. Er zijn mensen die krijgen een detachering en dan vinden zichzelf te werken aan de onderkant van de paal. Dit artikel zal u vertellen wat u moet vermijden bij het krijgen van een detachering.

Ten eerste, moet je weten dat je een detachering niet kan krijgen van HR, tenzij u zijn er ten minste drie jaar gewerkt. In dit tijdsbestek, bent u al meer meegemaakt dan de gemiddelde werknemer, zodat de kans groot dat u meer gezag dan u werd gegeven te hebben.

Je moet er ook voor zorgen dat je alleen een detachering krijgen als het bedrijf is bereid om u te betalen. Als de HR-afdeling niet willen om u te betalen, kun je altijd op zoek naar een andere baan. U kunt ook zoeken naar werk elders.

Je moet ook contact op met uw Human Resources afdeling voordat u zich aanmeldt voor een detachering. In veel gevallen wordt Human Resources niet betrokken bij het inhuren van een nieuwe medewerker en zal alleen worden betrokken wanneer een werknemer het bedrijf verlaat. Als dit het geval is, moet je bewust zijn van je rechten als werknemer.

Wanneer u een detachering te krijgen, moet de tweede opzegtermijn ten minste 90 dagen. Deze opzegtermijn kan worden verlengd als de manager wil de detachering voort te zetten. Als je een detachering te krijgen en kan uw project niet af te maken, zal dit de eerste opzegtermijn waar je niet betaald.

Uw opzegtermijn moet ten minste één maand. Als u een betaling hebt gemist of niet uw project niet af te maken, zult u waarschijnlijk hebt je detachering beëindigd. U kunt proberen om te onderhandelen over deze opzegtermijn en als dit niet werkt, dan kunt u altijd zoeken naar werk elders.

Het is belangrijk om te onthouden dat zelfs als u een betaling hebt gemist of uw project niet is voltooid je nog nodig hebt om uw manager schriftelijk mededelen dat u niet in staat om het project binnen de opzegtermijn te voltooien zal zijn. Dit is belangrijk omdat het problemen met de latere oproepen kunnen veroorzaken.

Je moet ook bewust zijn van hoe lang je eigenlijk betaald voor de detachering. Misschien vindt u dat detacheringsovereenkomst van uw werkgever zegt dat je alleen betaald krijgen voor de tijd dat u daadwerkelijk voor hen werkt. Echter, je moet in staat zijn om deze overeenkomst te onderhandelen.

Als u de eerste opzegtermijn missen, moet u zich ervan bewust dat de tweede opzegtermijn verschillend kunnen zijn. In sommige gevallen kan uw werkgever u betaalt voor alle van de opzegtermijn, terwijl in andere gevallen kunt u alleen betaald voor een opzegtermijn. Als je problemen hebt met het vinden van precies hoe lang je gaat te betalen, dan kunt u altijd opzoeken van de detacheringsovereenkomst en erachter te komen hoeveel je opzegtermijn.

Als u de eerste opzegtermijn missen, moet je proberen om gelijke tred te houden met uw planning. Als u een zakelijke bijeenkomst of vereisen extra tijd, proberen ervoor te zorgen dat u uw manager informeren over deze veranderingen op voorhand. Als je kunt, houd je agenda vrij van bijeenkomsten.

Vergeet niet dat zelfs als je mist een betaling, moet je nog steeds om aandacht te besteden aan uw schema. Je moet er ook voor zorgen dat u uw manager vertellen dat je problemen hebt en dat je meer aandacht nodig hebben. Op deze manier kunt u later problemen te voorkomen.

Als u nodig hebt om een ​​advocaat te raadplegen, doen. Soms kun je een oneerlijke arbeid praktijk aanklacht ingediend tegen u door uw baas te krijgen zonder het te weten over. Dit is de beste tijd om een ​​advocaat te vinden om mee te praten.