Voor de toepassing van Outplacement en Solliciteren op vacatures, Terwijl Outplacement

Voor werknemers die hun baan hebben verloren door beëindiging of ontslag, het vinden van een nieuwe werkgever na een outplacement lijkt misschien een onoverkomelijke taak. Het proces van een werknemer proberen om werk te vinden zal in een langzame, nauwgezette wijze worden ingevuld. De werknemer ontvangt eerst een ontslag bericht van het bedrijf waar ze werkten.

Outplacement

Na deze mededeling is ontvangen, zal de werknemer in contact met hun huidige supervisor bij de nieuwe onderneming, zodat de werknemer kan laten de voormalige werkgever weten wat er is gebeurd. Het uitzendbureau, die belast is met het vinden van een nieuwe baan zal ook contact worden opgenomen door de voormalige werkgever.

Vervolgens zal de uitzendbureau beginnen om de sollicitant te evalueren om de perfecte match voor de werknemer te vinden. Zij zullen de sollicitant vragen een reeks vragen te helpen ervoor te zorgen dat de medewerkers goed samen in staat zijn om het werk zal zijn. De werknemer kan ook contact opnemen met het kantoor van de nieuwe werkgever te houden als zij graag in contact met hen over het sollicitatieproces te houden.

Zodra het uitzendbureau en de tijdelijke werkgever ervan overtuigd zijn dat de werknemer en de nieuwe werkgever goed samen zullen werken, zal de nieuwe werknemer worden meegedeeld. De werknemer zal dan een CV, die aan de kennisgeving is bevestigd worden gestuurd. Wanneer deze CV wordt verstuurd naar de nieuwe werkgever, zal de persoon die de oorspronkelijke brief ook worden voorzien van een kopie van de cv.

Na ontvangst van de hervatten, zal de tijdelijke werkgever het aandachtig te lezen en beslissen al dan niet te antwoorden op het verzoek. Als ze besluiten om te reageren, zullen ze het versturen van de werknemer een bevestiging.

Zodra het uitzendbureau de bevestiging van de werkgever ontvangt, zullen zij een brief sturen aan de werknemer het verzoek dat ze ofwel een formeel interview te geven, of dat ze een interview met de nieuwe werkgever onmiddellijk. Het interview zal worden gepland voor een specifieke datum en tijd, zodat de werknemer heeft genoeg tijd om te zorgen voor vervoer naar het interview bij te wonen.

Zodra de werknemer bij het gesprek binnenkomt, zal ze meestal krijgen een map waarin om hun papieren te slaan van het uitzendbureau. Deze map zal worden gebruikt om de nieuwe positie van de werknemer zal werken op te controleren. Zodra dit papierwerk is afgerond, zal de werknemer krijgt een nieuw CV en een begeleidende brief.

Zodra de begeleidende brief en cv zijn voltooid, zal de werknemer wachten voor de volgende stap in het proces van een sollicitatiegesprek. Het interview vindt plaats op het kantoor van de werkgever, in de voorkant van een kleine groep mensen. Na het interview is voltooid, wordt een eindgesprek plaats op de locatie van het uitzendbureau's te nemen.

Nadat de werkgever de aanvraag, de positie en alle documenten die aan hen heeft beoordeeld, zullen ze ofwel selecteert u een werknemer voor een interview of ze zullen de aanvraag ronduit af te wijzen. Als ze de werknemer voor een interview te selecteren, zal de werknemer een aantal brieven die zal een overzicht van de eisen van het interview te ontvangen. Dit aantal brieven zal gebaseerd zijn op de positie van de werknemer werd beschouwd voor en de hoeveelheid tijd die nodig is voor het bedrijf om interviews te keuren.

Als de uitzendkracht is geselecteerd voor een interview, zal het bedrijf dan eerst de informatie en een contract ondertekenen. In veel gevallen zal de uitzendkracht worden verplicht om een ​​overeenkomst te ondertekenen om te krijgen ingehuurd. Deze overeenkomst zal een geheimhoudingsclausule waarin de uitzendkracht zal instemmen met bepaalde aspecten van de bedrijfsvoering van de werkgever vertrouwelijk te houden.

Nadat de werkgever heeft bepaald dat de werknemer geschikt is voor de positie en is de juiste pasvorm voor de nieuwe werkgever, zal het uitzendbureau de details van de opdracht naar de nieuwe werkgever. De uitzendkracht kunnen zich aanmelden voor de functie onmiddellijk. De uitzendkracht kan blijven werken in de interim-periode, terwijl de vaste dienst wordt gevuld.

De uitzendkracht kan ook vragen aan de werkgever om hun opening voor de werkgelegenheid zij zich kandidaat voor posten. De uitzendkracht kan dan een aanvraag indienen en worden geïnterviewd.