Apple Watch Herstellen

Reparatie van Uw Apple Horloge Of iPhone? Kunt U Het Repareren?

Als u een Apple Watch hebben gekocht, bent u waarschijnlijk van bewust dat reparaties beschikbaar zijn. Maar als je een iPhone hebt, zijn uw opties vrij beperkt. Dit artikel zal u meer mogelijkheden voor iPhone reparatie of vervanging te bespreken.

Apple biedt een 24-uurs telefoonnummer, gratis klantenservice nummer, en online support site. Als er een probleem ontstaat, het bedrijf geeft meestal een garantie. Je moet ook rekening houden met uw rechten als consument als het gaat om een ​​dergelijk product. Daarnaast is het belangrijk om op te merken dat alle Apple-producten worden gedekt door een garantie.

Als u niet in staat om verdere hulp te krijgen van zowel Apple of hun garantie bedrijf bent, kunt u een lokale reparatiewerkplaats te overwegen. Op die manier kunt u er zeker van dat je in staat zijn om toegang te krijgen tot een gekwalificeerde technicus en uw gebroken of beschadigd Apple Watch of iPhone gerepareerd. Je moet ook rekening houden met de kosten van de reparatie van uw telefoon of kijken naar jezelf. Houd er rekening mee dat dit kan veel meer kosten dan het hebben van de reparatie gedaan bij een plaatselijke winkel.

Aangezien de meeste lokale winkels hebben geen banden met de tech reus, ze zijn waarschijnlijk de nieuwste modellen van Apple telefoons en horloges te dragen. Om die reden, als je een nieuwer model wilt, moet u een gebruikte telefoon te kopen. Een andere optie is om een ​​iPhone te kopen en gebruiken dezelfde één voor meerdere jaren tot je niet meer nodig hebt. U kunt echter nog steeds zeker van zijn dat je in staat zijn om elke vorm van service die Apple biedt te krijgen.

De situatie is anders voor degenen die willen iPhone reparatie voort te zetten op hun eigen. Aangezien de meest basismodel is slechts vier duim overdwars, moet je weten dat je genoeg ruimte niet zal hebben voor een kleinere telefoon. Evenzo zal de grotere, 13-inch modellen een speciaal apparaat dat niet past op uw bureau nodig. Als je probeert om je eigen telefoon te repareren, kunt u een extern apparaat zoals een USB-kabel of een gereedschapskist om bij te sturen. Dit verdient de voorkeur, omdat je niet hoeft te de delicate interne keuken van je iPhone of horloge te raken.

Wilt u Apple Watch herstel voort te zetten op uw eigen, moet u de diverse onderdelen van mening zijn dat uw horloge heeft. Weten wat modellen u zal helpen bepalen welke accessoires je nodig hebt om het probleem op te lossen. Het is ook van cruciaal belang om te weten of het horloge zal worden gebracht en of de batterij kan overleven op de lange termijn.

Als u vindt dat uw horloge reparatie is een beetje ingewikkeld, kunt u overwegen het raadplegen van een iPhone reparatie professional. Deze professionals vaak per uur rekenen, maar het werk is meestal niet dat er veel meer betrokken dan de vaststelling van uw eigen Apple Watch. Bovendien kan reparatie soms ook diensten voor andere Apple-producten. Wilt u misschien een professionele reparatie bedrijf vragen over dit zo goed.

Als u vindt dat u niet de antwoorden die u nodig heeft om uw horloge of iPhone gerepareerd, of als uw garantie vervangen is buiten je budget kan vinden, kan het een goed idee om een ​​originele Apple Watch kopen. U kunt er ook voor kiezen om een ​​tweedehands Apple Watch of iPhone te kopen om te zorgen voor uw Apple Watch reparaties. Er is geen noodzaak om een ​​gat in je zak.