Online Backup Service

Hoe Kies je een Online Back-up Dienst

Een online backup service is een geweldige manier om uw persoonlijke bestanden veilig en beschermd te houden. In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de voordelen van het gebruik van een online backup dienst en vergelijken enkele van de belangrijkste verschillen tussen een offline backup service en een online back-up service.

Het grootste verschil tussen een online backup service en een offline backup service is dat de gegevens veilig blijft op uw computer en wordt niet daadwerkelijk op afstand opgeslagen. Wanneer u een online back-up service te gebruiken, betekent dit dat u een back-up van de bestanden naar een online opslagruimte. Deze gegevens bestanden worden meestal verstuurd van de ene server naar een andere server en van daaruit wordt dan gedownload op uw computer.

Terwijl de traditionele backup diensten werken op vrijwel dezelfde manier als hun offline tegenhangers ze vereisen meer technische kennis om gebruik te maken dan de online services. Het proces van het ophalen van de back-up is veel sneller en je hoeft niet te onthouden wanneer de tijd elke maand op te halen de backup daadwerkelijk begint. Er is ook het extra voordeel van de mogelijkheid om de back-ups op te halen op elk gewenst moment met een klik op een knop.

Een online backup service wordt ook geleverd met extra functies zoals 'altijd op basis van beschikbaarheid. De online backup dienst zal altijd voor u beschikbaar zijn, zelfs als u weg bent van uw computer. Dit zal u toelaten om een ​​back-up zodra je thuis komt in plaats van te wachten tot de volgende dag.

Deze voordelen zijn slechts een paar van de redenen waarom zo veel mensen kiezen voor deze diensten te gebruiken elke dag. Als het aankomt op het kiezen van de juiste service voor u, moet je kijken naar alle beschikbare voordelen en beslissen welke van de diensten die bij u past denkt dat uw behoeften best.

Voordat u uw beslissing over welke dienst gebruik te maken, moet je eerst kijken naar de gratis online backup diensten. Terwijl sommige van hen zijn niet volwaardig backup-diensten, sommige bieden zeer elementaire functies en kunt u een back-up van uw bestanden zonder kosten. Deze worden vaak het best gebruikt voor basis back-ups en moet je alleen maar gebruik maken van deze diensten voor eenvoudige back-ups.

Het belangrijkste ding om te doen als we kijken naar deze gratis diensten is ervoor te zorgen dat de site die u kiest wordt vertrouwd. De meest vertrouwde gratis online backup diensten zijn online beschikbaar en je kunt gewoon op de site van de dienstverlener en u zult vinden als het wordt vertrouwd door veel mensen.

Je moet ook proberen om internet forums te bezoeken en lees de recensies op de site die u op zoek bent om te gebruiken. Deze forums staan ​​vol met gebruikers die zijn met behulp van de service en zijn in staat om u een inzicht in hoe goed de dienst werkt geven.

Om ervoor te zorgen dat u het kiezen van een goede back-up service, moet je een goede en betrouwbare service. De enige manier om zeker te zijn is om te proberen en het vinden van een goede service en erachter te komen wat er allemaal beschikbaar is op de service.

Sommige bedrijven gebruiken encryptie als een deel van hun systeem om uw gegevens te beschermen. Zorg ervoor dat dit het geval is als je niet wilt dat uw gegevens in verkeerde handen.

U moet ook ervoor zorgen dat de service die u gebruikt komt niet met een beperkte hoeveelheid opslagruimte. Als de limiet te hoog is, kan het zijn dat je nodig hebt om extra opslagruimte kopen op uw dienst.

U moet ook ervoor zorgen dat uw gegevens worden gecodeerd voordat u hem op hun systeem. Met encryptie, kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig en veilig.