Het Belang van Duurzaam Leven

Een goede duurzaam leven kan helpen u en uw gezin gezond te blijven, maar duurzaamheid moet ook de bescherming van het milieu. Er zijn vele manieren waarop het milieu op een duurzame manier kunnen worden beschermd. Sommige van deze manieren te betrekken groen gebouw design, recycling, en alternatieve energiebronnen. Groen gebouw ontwerp verstaan ​​het gebruik van materialen die duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

Duurzaam Ondernemen

Dit betekent het gebruik van materialen die worden vervaardigd uit duurzame bronnen. Bijvoorbeeld, de oude bakstenen gebouwen, zoals kantoorgebouwen, scholen, en magazijnen, gebruik maken van de meeste van hun bouwmaterialen uit hergebruikt materiaal bronnen. Gerecyclede materialen, zoals koper, ijzer, hout en karton worden gebruikt.

De gebruikte materialen in deze gebouwen materialen werden niet vervaardigd uit gerecycleerd of geregenereerd bouwmaterialen, wat betekent dat de gebouwen zien er erg oud. Ze kijken niet groen, maar ze zeker kijken meer comfortabel en aantrekkelijk, vooral als je leeft in een klimaat waar de regen en sneeuw niet vaak vallen.

Wilt u ervoor zorgen dat uw bouwmaterialen duurzaam zijn, moet je hen aanmoedigen om te worden gerecycled. Recycling is niet alleen te betrekken bij het afbreken van oude metalen gebouwen om nieuwe te bouwen met materialen die meer milieuvriendelijk. U kunt deze materialen te recyclen door ze te gebruiken voor de bouw materialen, in plaats van het kopen van nieuwe.

Recycling is niet alleen betekent het neerhalen van oude gebouwen om nieuwe met gerecycleerde materialen te bouwen. De recycling omvat ook werkwijzen die gerecycleerde materialen in de nieuwe gebouwen te gebruiken. Zo kunt u het recyclen van oude balken, terwijl het maken van hen in composiet onderdelen voor uw gebouw.

Mensen kunnen denken dat het recyclen van materialen voor de bouw alleen wordt gedaan wanneer het bouwen van materialen zijn gemaakt van beton, staal, steen en hout. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Als u staal recyclen, is het nog steeds goed, want staal kan worden gebruikt voor vele soorten producten.

Ook is het niet juist het bouwen van materialen die zijn gemaakt van gerecyclede bouwstoffen op stortplaatsen te zetten. Stortplaatsen zijn schadelijk voor het milieu, omdat deze sites niet biologisch afbreekbaar. Het veroorzaakt ook vervuiling, omdat het land is gevuld met afval.

Je kunt twee dingen doen om ervoor te zorgen dat uw bouwmaterialen niet zal eindigen in een stortplaats. Ten eerste kunt u een container huren voor de omgeving, of als u uw eigen woning bezit, kunt u een donatie.

Het huren van een container om duidelijk uit oude stalen pijp, bijvoorbeeld, is milieuvriendelijk. De kosten voor de vuilnisbak te huren is vrij laag in vergelijking met de voordelen die je krijgt van het bouwen of kopen van een huis, zelfs als u woont in een stad aan de kust.

Wanneer u een container te doneren, kunt u ook het aantal materialen die je beschikken over een minimum te beperken. U dumpen ze gewoon in een stortplaats en dan zijn ze klaar bent met. In plaats daarvan kunt u ook het materiaal te recyclen door het maken van andere producten van hen.

Een andere manier om te recyclen van bouwmaterialen is om ze te gebruiken in andere bouwmaterialen. Als u glas en andere materialen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen te gebruiken, de bouwmaterialen die u gebruikt milieuvriendelijk zijn.

Dit is vooral handig in gebieden die afhankelijk zijn van olie, kolen en aardgas, omdat dit zijn enkele van de hulpbronnen van de aarde die ervoor zorgen dat de vervuiling en klimaatverandering. Het bouwen van materialen die milieuvriendelijk kan worden gerecycleerd, hergebruikt, en maakte in andere materialen die duurzaam zijn. Er zijn ook vele manieren om items milieuvriendelijker te maken.